7 de abril de 2008

GRAN VICTORIA A PRATS

ORISTÀ.PROMS.FOLGUEROLES - 2 C.D.P.RAMON BIGAS - 7

Per molt que el desplaçament era molt pesat i en una hora intempestiva,no va inperdir que ens enportessim els tres punts.En un partit que varem començar amb un sol canvi ,a la primera part ja vem imposar el nostre joc i el domini al marcador. La primera part va acabar amb un resultat de 1 a 4.A la segona varem decidir controlar el partit anar tocant la bola i fent-la correr fins acabar amb el resultat 2 a 7.

RADOLÎ
- Anant cinc jugadors cap a Prats
- Varem tornar tots asmats
NOTICIES CURIOSAS
- El noi de las esperdenyes per fi les va estrenar amb UN GOL
- El porter de l`altre dia va ser en David Plans mentre el que fa de porter normalment vili va fer de jugador.
- El jugador Xavier Sala va acabar el partit bufant mes que el vent de tramuntana.