31 de marzo de 2008

DERROTA DAVANT EL LIDER

C.D.P RAMON BIGAS - 4 CAT-40 - 9

El divendres el pavellò de Gurb es va viure un dels partits mes intensos i amb mes nervis d`aquesta temporada.Ells van començar el partit amb un ritme molt fort i ens desbordaven per tots els costats.Això es va reflectir en el marcador que en deu minuts ja reflectia 0 a 3 .Desprès ens varem posar les piles i varem començar a donar la cara i abans de acabar la primera part varem fer el 1 a 3.A la segona part l èquip visitant va fer dos gols hi ha partir d`alla varem fer un fort desgast fisic per poder empatar el partit ,arribant gairebe a aconseguirho perquè afalta de deu minuts el marcador reflectia un ajustat 4 a 5.Però llavors ensvaren fer el sisè i l`equip es va desinflar fins acabar amb un 4 a 9 .Cal dir què el partit no es va perdre per culpa del árbitre, però feia temps que no es veia un arbitage tan favorable a l`equip contrari.

RADOLÌ
- Davant del lider varem jugar
- I ens varem ben manegar
NOTICIES CURIOSAS
- Un component de l `equip fa mès de un mes que te unes espardenyas noves i desde llavors que no sap que es fer un gol,
- David Plans parla amb la directiva per poder fer de porter el seguent partit. ¿ SERÀ EL SEU LLOC O NO?