22 de noviembre de 2007

REMUNTADA A LA MITJANIT

FORN PRAT 3 C.D.P. RAMON BIGAS 4

Desprès de un desplaçament una mica pallissa a la 23h.de la nit,a Sant Vicenç de Torellò,s`ha acabat guanyat el partit.Al partit a la primera part ha estat molt igualat ,ells en tres contratacs ens han remuntat el gol inicial, però a falta de tres minuts per acabar la primera part, em fet al 2 a 3 .La segona part l`equip ha fet un plantajament molt serios fent un parcial de 0 a 2 i fallant ocasions molt clares de gol.Cal destacar l`actuaciò de Pep Roca, fent jugades de ronaldinho en el seu millor moment .El millor de l`equip que en tot moment s`ha cregut la victoria .