1 de diciembre de 2008

IMPRESIONANT

Aquest any per questions del consell comarcal d`osona ,juguem a primera comarcal.Tots en principi ens pensavem que seria una categoria molt complicada però el cert es que portem quatre jornades i encara estem imbatuts.

1 - JORNADA

Vàrem debutar el pabellò municipal d`olost .A La primera part hi va haber una mica de nervis ,desordre i falta de ritme i això es va notar al marcador amb 1 a 4 . La segona part es va jugar molt be despres de 6 mesos sense jugar i amb col-locacio a dintre el camp.El resultat final del partit va ser un 5 a 5.

2 -JORNADA

La segona jornada va tindre lloc el pavello de Gurb, varem jugar contra l `equip del famos Jordi Perez conegut per tota la comarca per la seva simpatia:un partit que no va tenir color. Es va dominar de principi a fi,fent un partit molt serios i amb molta efectivitat de cara a la porteria. Menció especial a Jordi Teulats que va fer un gol desde la seva propia area.El resultat final va ser de 7 a 5.

3 - JORNADA

Es jugava a la pista de St.Eugenia perque a Gurb era festa major.Va ser un partit molt trist. El rivals van ser molt fluixos en tot el partit. Varen xutar tres cops a porteria i un penal que va ser l ùnic gol que va pujar en el marcador.Xevi Sala va donar la sorpresa en marcar 5 gols , encara que sembli inposible jajajaja. El resultat final va ser 11 a 1.

4ª JORNADA

L`equip contrari no es va presentar i segons las normes comarcal aixo es un 5 a 0 .Es va fer un rondo mentre ens esperavem i hi haver uns quants tunels jejejej .

L `EDITOR D`AQUEST BLOG DEMANA DISCULPES PEL TEMps QUE NO A FUNCIONAT.A PARTIR D´ARA CADA SETMANA SORTIRA EL RESUM DE FUTBOL SALA DELS COL-LOCATS DE PEDRA RAMON BIGAS.