26 de abril de 2008

S`ACABA LA LLIGA AMB VICTORIA

C.D.P.RAMON BIGAS - 5 INTER DENIGRANT - 4

En un partit sense gaire interes per cap dels dos equips i en bastantes baixes per l'equip local,l`equip de C.D.P.Ramon Bigas va tindre que fer una alineaciò insolita.Manel Corominas de porter,Goiko,Xevi Sala ,Jordi Sala,xevi vilamala i vili de jugadors.Als primers minuts l`equip visitant va tindre algunes ocasions de gol però entre els pals i el gran porter Coro desfeien el seus contratacs en res.Llavors en quant varem despertar i ens vem posar les piles , abans del descans ja anavem 2 a 0.La segona part va començar com la primera però al contrari que la primera part les ocasion que tenien les van transformar en gols i de un 2 a 0 varem pasar a un 2 a 3 .El tercer gol ens va despertar i varem empatar el partit,Desprès de uns quants anys jugant el comarcal el jugador vili que fa de porter normalment feia el 4 A 3 , el seu primer gol el comarcal,però ells no varen tardar gaire enpatar el partit i quant quedaven uns tres minuts feiem el gol de la victoria.

RODOLI DE LA SETMANA
- Tenim un nou porter
- Que es en Coro,que ho fa prou bè.
NOTICIES CURIOSAS
- Vili fa el seu primer gol al comarcal
- Encara que el comarcal s`acabat la pagina seguirà, amb cosas curiosas que passin pel seu voltant o en la societat.
- A la fi de la temporada ja començan haveri rumors de fitxages i baixes.Aquesta pagina us informara d`aquest tema.