10 de marzo de 2008

ES PATEIX FINS AL FINAL

C.D.P.RAMON BIGAS - 5 ESFESA - 4

El partit va ser molt intens i no es va acabar el patiment fins que el arbitre va xiular la fi del partit.Per fi començem un partit concentrats desde els primers minuts,on ens varem col-locar per davant del marcador amb un gol de Xevi Vilamala però ells no varen tardar a reacionar i en deu minuts es varen posar per davant del marcador amb 1 a 2 però l `alegria no els hi va durar gaire perquè abans de la fì de la primera part varem aconseguir l`empat a dos.La segona part, als deu primers minuts varem fer una exhibiciò de futbol sala i amb aquest excel·lent joc ens varem posar amb un 5 a 2 .Desprès ells amb un gol de rebot es varen posar al partit i nosaltres varem baixar el nivell de joc que feiem. I això ho varem pagar car amb un altre gol , i desprès com sempre amb un 5 a 4 a patir fins el final del partit.