14 de enero de 2008

ALS TURRONS PASEN FACTURA

FRANKFURT AL GAT - 4 C.D.P. RAMON BIGAS - 3

El partit el dominava els colocats de pedra Ramon Bigas i això es va notar els primers minuts quant amb una jugada pujava el marcador el 0 a 1.El frankfurt va tenir uns deu minuts de inspiraciò i afectivitat i del 0 a 1 varen pasar el 3 a 1 .desprès varen fer un gol de penal.Varen tenir en diverses jugades per igualar el partit però la manca de efectivitat i la gran actuaciò del porter del frankfurt, va acabar aixì la primera part.La segona part va comença amb un gol del frankfurt què posava el 4 a 2 .Despres va ser similar com tot el partit ,forçes ocasions però que no pujava el marcador ,fins que cap el final varen fer el 4 a 3 i aixi va acabar el partit.